Nincs több titok a fizetéssel: ÚJ FUNKCIÓ A JOBINFO.HU-N!


Home


Fejlesztések


Nincs több titok a fizetéssel: ÚJ FUNKCIÓ A JOBINFO.HU-N!

Nincs több titok a fizetéssel:

ÚJ FUNKCIÓ A JOBINFO.HU-N!

Ma már egyre érthetőbb az álláskeresők részéről az az igény, hogy amikor elolvasnak egy álláshirdetést, szinte rögtön a HUF, Ft, bér, fizetés szavakat pásztázzák a szövegben. Van, aki bevallottan el sem olvassa végig a cég által kínált pozíciót, ha nincs feltüntetve benne fizetés. Mindez hatványozottan igaz a külföldi állásokra – bár osztrák vonalon kötelező ennek megadása.

Itthon ez sajnos még mindig nem divat – bár mintha elindult volna ez a trend, és amúgy is: az EU-szabályozás miatt ennek pár éven belül állandósult adatnak kell lennie a hirdetésekben. 

Vannak szektorok, ahol nyilvánosak a bérek az álláshirdetésekben; ilyen az állami szektor, a diákmunka, illetve a kereskedelemben is jelentős a bérek elérhetősége. A transzparencia mindkét fél számára fontos: az álláskereső döntést tud hozni, hogy adott összegért odaadja-e a cégnek tudását és tapasztalatait, illetve a cég sem árul zsákbamacskát; adott esetben pedig közeledhet egymáshoz a bérigény és kínálat.

Az idén tavasszal megújult jobinfo.hu állásportálon számos újítás született; a fenti téma fontosságát szem előtt tartva pedig szeretnénk megkönnyíteni az állások szűrését azoknak, akik célzottan bérrel ellátott álláshirdetéseket böngésznének. 

Már elérhető az állások lelistázása után a bal oldali szűrősorban a “Fizetés szerepeljen: Igen/Nem” választó. Ha fizetéssel ellátott állásokat olvasnánk, az valószínűleg leszűkíti ugyan a találatokat, cserébe pontosabb listát kapunk, amennyiben bérrel ellátott hirdetések érdekelnek, illetve időt spórolhatunk a szűrő beállításával.

A funkció hírlevélben is elérhető:

Pár kattintással feliratkozhatsz arra az állásértesítőre, ahol kizárólag a fizetéssel megjelölt állásokat küldjük el, természetesen amennyiben relevánsak számodra. A feliratkozáshoz kattints ide vagy az alábbi gombra:

KÉREM A FIZETÉSSEL RENDELKEZŐ ÁLLÁSOKAT

Ezek is érdekelhetnek:

ELŐZŐKÖVETKEZŐVISSZA A FŐOLDALRAVISSZA A BLOGRA