Bérkalkulátor funkció – Ha érdekel, mennyi az annyi, használd a jobinfo.hu bérkalkulátorát!

2023.06.20.

A közelmúltban megújult hazánk egyik legrégebbi állásportálja, a jobinfo.hu. Számos újítás született, ami korábban egyáltalán nem volt elérhető az oldalon; a munkát kínáló cégek és az álláskeresők is több új funkcióval találkozhattak: tematikus szűrők, bér alapú álláshírlevél, álommunkahely funkció, részletes álláskeresői profil, moduláris hirdetési csomagok (külön megvásárolható hirdetéstámogató funkciókkal)-csak hogy párat említsünk.


Újabb taggal bővültek az újítások: már használható a jobinfo.hu bérkalkulátora.


Pár kattintás a megoldás!

Az ember szörfözik a neten; több féle cikket elolvas, akár munka/állás témában is. Vagy olvasgat egy tematikus facebook csoportban és felkapja a fejét egy bruttó összegre. Esetleg bér-összehasonlít egy adott szegmensben az internet segítségével, de az átlag bért bruttóban adja meg az adott oldal.

Ilyenkor óhatatlanul kalkulátorért kiált az, aki kicsit kíváncsibb.

Az új funkció használata roppant egyszerű és egyértelmű: a megfelelő mezőbe megadott bruttó bér, illetve a különböző kritériumok kitöltése után megkapjuk a nettó bér összegét, illetve láthatóak a céget terhető költségek.


A kalkulátort megtalálod a jobinfo.hu nyitó oldalán, ha picit legörgetsz, illetve ha egy szűrés után a találati listát böngészed, akkor bal oldalon találod meg a kis pénztárcát és a “Bélkalkuátor 2023” szöveget, amire rákattintva lenyílik a menü.


Ha érdekel egy állás és ezt lekattintva tanulmányozod a jobinfo.hu-s hirdetést, ez esetben a kalkulátor a jobb oldalon, kinyitva jelenik meg, hogy minél könnyebben elérd. Ha olyan nagyvonalú a cég, hogy szerepelteti a bruttó bért az ajánlatában, azonnal ellenőrizni tudod a számodra megfelelő kritériumok megadásával a nettó összeget.


A rendszer természetesen figyelembe veszi a törvényi előírásokat, úgymint: 25 év alatti fiatal, 30 év alatti édesanya, gyermekek után érvényesíthető családi adókedvezmény, nyugdíjas foglalkoztatott, stb. Ezek megfelelő beállítása után kaphatjuk meg a pontos nettó összeget.

Ha szeretnél a jelenleginél magasabb bruttót beírni a kalkulátorunkba-és természetesen annak nettóját is hazavinnéd; ha úgy érzed, inkább váltanál, akkor ne habozz, nézd meg a legújabb állásajánlatokat a Jobinfo.hu-n! Válogass a több ezer állás között, használd a tematikus szűrőket, használd legújabb funkciónkat: bérkalkulátort, valamint töltsd fel önéletrajzodat ide, hogy a portál munkatársai hatékonyan segítsék álláskeresésedet! Ja, és most a főnyereménnyel akár gondtalanná teheted a nyaralásodat!


Ezek is érdekelhetnek: