Álmodj hatékonyan – új funkció érkezett a megújult Jobinfo.hu felületére.

2023.04.25

Új funkció a nemrég megújult Jobinfo.hu-n!

2023 tavaszán új köntöst és funkciókat kapott hazánk egyik legrégibb és az álláskeresők által előszeretettel használt oldala, a jobinfo.hu. A portál célja a hatékony álláskeresés biztosítása, illetve a hirdető cégek támogatása abban, hogy minél előbb megtalálják a számukra megfelelő jelöltet. Most egy újabb innovációt szeretnénk bemutatni, amely egyedülálló a munkaerőpiacon. Segítségével megadható az állás keresői profilban, ha egy céget Álommunkahelyként szeretnénk megjelölni.

Az Álommunkahely funkciót használva a portál munkatársai monitorozzák azt, ha egy álláskeresőnek egész konkrét elképzelése van arról, hol, melyik cégnél/brandnél szeretne munkát találni. Persze ehhez meglehetősen tudatosnak kell lenni, a jobinfo most mindenesetre megkönnyíti az álláskeresők dolgát: figyelemmel kíséri, kinél van ilyen igény és összeköti a keresletet a kínálattal-vagyis segíti az álláskereső és a cég egymásra találását.

Ez a funkció a következő esetekben használható:

  • ha rendelkezünk regisztrációval a Jobinfo.hu oldalán, mint álláskereső
  • erre a funkcióra a regisztráció során is fel lehet iratkozni, de később a profil oldalon is bejelölhető bármikor, a regisztrációt követően

Hogy működik? 

Az Álommunkahely funkciót bejelölve egy felugró popupban kereshető módon megtalálható az álláskereső számára releváns cég, illetve ez megadható akár szabadszavasan is. Ha ez megvan, bejelölhető, ha érdekes az összekötés lehetősége. Több cég (de legfeljebb 3) adható meg.

Tehát regisztrációra és álommunkahely-vadászatra fel a jobinfo.hu-n! 🙂

A megújulással párhuzamosan meghosszabbították nyereményjátékukat! Ha még nem tetted, most különösen érdemes feltöltened a önéletrajzodat ide: https://cvdb.hu/, illetve készítsd el részletes profilodat is! Egyrészt az itt megadott kritériumokat figyelembe véve kapsz hírlevelet, plusz a profil frissítését elvégző felhasználók között több millió forint értékű nyereményt sorsolnak ki!


Ezek is érdekelhetnek: