Közös állásponton vagyunk! Találd meg nálunk a számodra legjobb munkahelyet!

2023.05.16

A Jobinfo.hu új külsővel, de a régi szenvedéllyel vár, ha munkát keresel, vagy váltanál!

Ha beleragadtál egy helyzetbe, ami már nem komfortos számodra; ha valami mást, vagy újat keresel, böngéssz oldalunkon a több ezer kínálat között és találd meg akár álmaid állását -hiszen már ezt is beállíthatod álláskeresői fiókodban!

Számos új funkcióval várunk, amely abban segít, hogy megtaláld azt, amit keresel. Weboldalunk nemrég teljes mértékben megújult: nagyon sok folyamatot optimalizálunk; új funkciókat kapott az oldal, amelyek még inkább segítenek abban, hogy megtaláld a Neked megfelelő munkahelyet! Oldalunk egyedülálló módon állásgyűjtő portál is: több nagy hazai weboldal ajánlatait gyűjtjük össze, hogy egyszerűen és gyorsan átlásd a lehetőségeket.

A nyitó oldalon gyorsan megtalálhatók a tematizált, legkeresettebb állások. Egyszerűen regisztrálhatsz google accounttal. A profilodat részletesen kitöltve pontosíthatod a számodra küldött állásajánlatokat. A beállításaid alapján pontosabb hírleveleket kaphatsz. 

Ezekkel az újdonságokkal segítjük az álláskeresést:

  • Jelölj, kattints és böngéssz az általad összeállított állások között: teljesen személyre szabható álláshírlevél – Te mondod meg, miket küldjünk! Állítsd be a kategóriát, vagy adj meg kulcsszót, adj meg akár több lokációt; állíts be még több olyan kritériumot, amik fontos szempontok számodra – és iratkozz fel hírlevelünkre!
  • Személyre szabható állás találati oldalak – új szűrési feltételekkel. Indíts egy álláskeresést a főoldalon és böngéssz a találatok között! Elmentheted a keresésedet, hogy legközelebb csak frissíteni kelljen a találatokat – de nem kell bajlódni a feltételek ismételt beállításával.
  • Tematikus szűrők – olyan beállítási lehetőségeket hoztunk létre, melynek célja a még pontosabb találatok elérése. Összegyűjtjük a Top10 állást (ezek után a legnagyobb az érdeklődés); egy kattintással elérhetők a legjobb szellemi és fizikai munkák; számos szűrési lehetőséggel tovább finomítható a találati lista (nyelvtudás, munkaidő, pozíció, munkatapasztalat, stb.), de megtalálható a Top10 kategória is a nyitó oldalon, melyekben a legtöbb állás fut 
  • Bér alapú álláshírlevél – csak olyan állásokról szeretnél értesülni, amikben a munkáltató megadja a bért? Nálunk már ilyet is lehet! Állítsd be profilodban, hogy érdekelnek az ilyen állások és amennyiben fut ilyen a rendszerünkben, elküldjük Neked!
  • Töltsd fel önéletrajzodat a profilodba, hogy bármikor kéznél legyen és egyszerűbben tudj állásra jelentkezni! Ha nincs önéletrajzod, töltsd fel adatokkal a profilodat és készíts belőle! CV-generátorunkkal pillanatok alatt elkészíthető az önéletrajz!
  • Tetszett egy állás, de nincs időd részletesen elolvasni? Mentsd el és térj vissza rá később!
  • Van olyan cég, ahol nagyon szívesen dolgoznál? Ha beállítod az “Álommunkahely” funkciót, a későbbiekben értesítünk, ha az adott cég hirdetést adott fel a jobinfo.hu-n!
  • Mindenképp számolj velünk! Hamarosan elérhető a Bérkalkulátor funkció is, melynek segítségével egyszerűen és gyorsan eligazodhatsz a bruttó és nettó összegek között!

A megújulással párhuzamosan meghosszabbítottuk nyereményjátékunkat! Ha még nem tetted, most különösen érdemes feltöltened a önéletrajzodat ide:  https://cvdb.hu/, illetve készítsd el részletes profilodat is! Egyrészt az itt megadott kritériumokat figyelembe véve kapsz hírlevelet, plusz a profil frissítését elvégző felhasználóink között több millió forint értékű nyereményt sorsolunk ki!

Adj esélyt magadnak egy jobb állásra és a fődíjra, ami bruttó 2 millió forint!

Röviden összegezzük, miben tér el az új jobinfo.hu oldal a régitől:



Ezek is érdekelhetnek: