Szabi optimalizálás 2024-ben: vegyél ki 25 napot és nyaralj 60-at!


Home


Álláspiaci hírek


Szabi optimalizálás 2024-ben: vegyél ki 25 napot és nyaralj 60-at!

Jobinfo

2023.12.04.

11:06 de.

0 comments

Szabi optimalizálás 2024-ben: vegyél ki 25 napot és pihenj 60-at!

Az ünnepek, hosszú hétvégék ügyes használatával az éves szabadságunk sokkal többre elég. Mutatjuk, hogy a jövő évi magyar ünnepekkel számolva hogyan hozhatod ki a legtöbbet a rendelkezésre álló keretből. A tervezés során a törvény szerinti minimum 25 nappal számoltunk, ha neked ennél több szabid van, akkor még többet nyaralhatsz! 

Az általunk összerakott menetrend egy javaslat, amit persze nyugodtan át is variálhatsz, biztosan vannak még hasonlóan hatékony kombinációk. Egyetlen dologra figyelj: jövőre 3 ledolgozós szombat lesz, ezeket ne tervezd be a nyaralásodba. 2024-ben szombaton is munkanap lesz 

augusztus 3-án,december 7-én ésdecember 14-én.

Ha ügyesen gazdálkodsz a rendelkezésre álló napokkal, jövőre három közepesen hosszú és két hosszú pihenést iktathatsz be az évbe. A naptárban mutatjuk is, zölddel jelöltük azt, amikor nem dolgozunk, kékkel pedig azokat a napokat, amiket ki kell venni ehhez szabadságként. 

A sorozatot húsvét környékén kezdjük, itt 4 napot kell kivenni, aminek fejében egyben akár 10 napra is elutazhatunk. (Utoljára március 28-án dolgozunk, először pedig április 8-án.

Ezt követi egy hasonló hosszúságú vakáció pünkösd környékén, itt szintén 4 napot használunk fel, és egyben 9 napunk lesz pihenni. Itt utoljára május 17-én dolgozunk, először pedig 27-én. 

Nyári vakációnkat augusztusra időzítettük, itt 8 napot iratunk ki, cserébe 16 nap áll majd rendelkezésre. Utoljára augusztus 9-én megyünk melózni, először pedig augusztus 26-án. 

Egy nem is olyan aprócska mini szünidővel emlékezünk meg a forradalomról, Halloween-ről, Mindenszentekről és a halottak napjáról, 6 napot veszünk ki és 12 napot őszölhetünk egyben valahol. Itt az utolsó munkanapunk október 22, az első pedig november 4. 

Az év utolsó, nagyobb pihenése pedig karácsony és újév környékén lesz, itt a 2024-es keretből 3 napot használunk fel és kiegészítjük 3 nappal a 2025-ös szabadságunkból, így összesen 16 napot lehetünk távol. Itt letesszük a munkát december 20-án, és először majd 2025 január 6-án megyünk dolgozni. 

Természetesen 2024-ben is vár hazánk egyik legrégebbi, több ezer állást felvonultató állásportálja, a jobinfo.hu, számos új funkcióval, tavasz óta új arculattal; CV-adatbázisba történő regisztrációs lehetőséggel, bérkalkulátorral, érdekes cikkekkel a blogon – és hamarosan mindez már applikáción is elérhető!

Ezek is érdekelhetnek:

ELŐZŐKÖVETKEZŐVISSZA A FŐOLDALRAVISSZA A BLOGRA