Fizetetlen túlórák, nulla családi élet? Van más alternatíva!


Home


Álláspiaci hírek


Fizetetlen túlórák, nulla családi élet? Van más alternatíva!

Jobinfo

2023.11.24.

2:11 du.

0 comments

Fizetetlen túlórák, nulla családi élet? Van más alternatíva!

Bár a versenyszférában szépnek tűnhetnek a fizetések, ha megnézzük, hogy ezek mögött valójában tetemes mennyiségű túlóra van, és hogy a kötetlen munkaidő valójában nem azt jelenti, hogy akkor dolgozunk, és úgy osztjuk be a munkaidőnket, ahogy mi szeretnénk, hanem azt, hogy akkor is dolgoznunk kell, amikor más a családjával tölti az idejét, akkor már teljesen más kép rajzolódik ki. Ha sokkal nyugodtabb, stabil munkahelyet keresel, normális munkaidővel, 100%-osan bejelentett bérrel, akkor van számodra egy alternatívánk. 

A Magyar Posta Zrt. huszonhatezer dolgozójával Magyarország egyik legnagyobb vállalata, az ország egész területén elérhető siker- és profitorientált állami cég. Vonzó lehetőség azok számára, akik hosszútávú, biztos megélhetést nyújtó, stabil munkahelyet keresnek, ahol munkájukért 100%-osan bejelentett, mindig időben érkező bért és megbecsülést kapnak, illetve a továbblépési lehetőség is biztosított.

A Magyar Postánál nincs fizetetlen túlóra, és nem záporoznak az e-mailek, telefonhívások a főnöktől a munkaidőn kívül, így aki itt képzeli el jövőjét, estéit, hétvégéit és szabadságát garantáltan, 100%-ban a családjával töltheti.

Amikor pedig belép a munkahelyére, akkor egy összetartó, családias, segítőkész csapat várja, így a munkaideje nem fog állandó stresszben telni. A jó munkát ráadásul jutalommal, anyagi elismeréssel is honorálja a vállalat, és a szakmai fejlődés, karrier lehetősége is biztosított.

A Magyar Posta ezen kívül 2010 óta szisztematikusan építi a megváltozott munkaképességű munkavállalók befogadásának, foglalkoztatásának rendszerét, illetve kialakítottunk egy edukációs folyamatot is, amelyben vezetőknek és a közvetlen munkatársaknak naprakész információt nyújtanak a témában.

Ennek eredményeképpen ma már több száz megváltozott munkaképességű munkavállalót foglalkoztatnak, akik számára egyénre szabott fejlődési és karrierépítési lehetőséget is biztosítanak. Ezen felül a törvényben meghatározott munkavállalói kedvezményeken túl is támogatják a megváltozott munkaképességűeket, és továbbra is örömmel fogadnak megváltozott képességű munkavállalókat. 

Ha tehát egy társadalmilag is megbecsült hivatást, biztos jövedelmet és jó hangulatú, támogató csapatot keresel, akkor jelentkezz a Magyar Postánál, ahol fizikai, szellemi és vezetői munkakörökbe is várnak új munkavállalókat és a megváltozott munkaképességűeket is szívesen fogadják.

Ezek is érdekelhetnek:

ELŐZŐKÖVETKEZŐVISSZA A FŐOLDALRAVISSZA A BLOGRA