Itt az igazi álomállás: vakációzz más pénzén, és a végén tedd zsebre a maradékot! 

2023.06.02.

Nemrégiben egy valódi álomállás hirdetésére bukkantunk, ennél aztán tényleg kevés vonzóbb nyári munkát lehet elképzelni. A pozíciót – Világutazó Trükköző – az egyik nemzetközi utatási oldal hirdette meg, és június 11-ig lehet rá jelentkezni.

Ha jól beszélsz angolul, szeretsz utazni és arról mindenféle közösségi médiaoldalakra posztolni, kattints gyorsan, hátha te leszel a szerencsés kiválasztott!


Az ajánlat egyszerű: a kiválasztott Világutazó Trükköző a zsebében 10 ezer euróval – 3,7 millió forinttal – nekiindul a nagyvilágnak egy előre kiválasztott, angolul szintén jól beszélő útitársával, és négy hétig különféle kihívásokat teljesítenek. Eközben az állást meghirdető oldal azt várja el, hogy megosszák élményeiket és a legjobb tippeket YouTube-on, TikTokon vagy Instán és fotókat is küldjenek.


A kihívások igazán kellemesnek ígérkeznek, az oldal szerint például olyan feladatokra kell számítani, minthogy “kóstoljátok meg a fish and chips-et Londonban”, vagy “szórakozzatok Berlinben 50 eurónál kevesebbért”, esetleg “próbáljátok ki Bangkok összes közlekedési eszközét”. Bárcsak minden főnök ilyesféle feladatokat adna nyáron – a hozzátartozó büdzsével együtt! Mindannyian kiegyensúlyozottabbak lennénk, az tuti! 

A hirdetés szerint nem vészesen sokat, az egy hónapos utazás során minimum készíteni kell: hat YouTube videót, tíz TikTokot vagy Instagram videót, és tizenöt fényképet. Többet persze lehet!


A hirdetés szerint a cél, az, hogy olyan Világutazókat találjanak, akik igazán takarékosan fedezik fel a világ legjobb élményeit, ennek szellemében az egy hónapos utazás végén a 10 ezer euróból megmaradt összeget is zsebre teheti a szerencsés és ügyes utazó. 


Ki jelentkezhet? A jelek szerint nem túl sok feltételnek kell megfelelned, ha pályázni szeretnél: 


Legyél legalább 18 éves, beszélj folyékonyan angolul, az útleveled legyen érvényes legalább hat hónapig 2023 augusztusa után, és légy tehetséges a szavak és a vizuális tartalom lájkokká, kommentekké, megosztásokká, reposztokká és követőkké alakításában!


Mivel ez egy kétszemélyes munka, kiválasztott útitársadnak is teljesítenie kell ezeket a feltételeket. 


Ha ennél kicsit konzervatívabb – vagy négy hétnél tovább tartó állást keresel, látogass el a nemrég megújult jobinfo.hu oldalára, ahol praktikus szűrési lehetőségekkel, tematizált állásokkal várnak, hogy azonnal megtaláld, amit keresel. Ha nincs még Önéletrajzod, töltsd ki a Profilodat és generálj CV-t az adatokból fél perc alatt! Használd álláskeresői fiókodban a beállításokat: iratkozz fel akár bér alapú hírlevélre, az Álommunkahely funkcióval pedig rögzítheted, ha van olyan cég, akinek a hirdetései különösen érdekesek számodra!




Ezek is érdekelhetnek: