A világ legjobb golfozója szakított a Nike-kal, a Topgolf álláshirdetéssel trollkodik


A világ leghíresebb golfozója, Tiger Woods hétfőn jelentette be, hogy 27 év után szakít a Nike-val. Ezzel régóta keringő pletykák végére tett pontot, a sportág berkein belül már jó ideje találgatták, meddig marad még meg ez az évtizedes partnerség. 


Persze azért a sportolót nem kell nagyon félteni, eddigi karrierje során meglehetősen szép összegeket ütött össze: csak a torna győzelmekből több mint 157 millió dollárt (kb. 50 milliárd forint), a Nike szponzorációból összesen az évek során 660 millió dollárt, emellé jönnek az egyéb bevételek. A híradások szerint a karrierje során összesen megkeresett 2,6 milliárd dollárral (csaknem 1000 milliárd forint) ő a világ második legtöbb pénzt kereső atlétája, csupán Michael Jordan előzi meg. 


Bár számunkra talán nem tűnik nagy dolognak a Nike szakítás, a sportágat mindenesetre nagyon érdekli. Ezt az élénk figyelmet lovagolta meg az amerikai Topgolf lánc, amikor tegnap közzétett egy érdekes álláshirdetést, ami furcsán személyreszabottnak tűnik – mintha direkt Woods számára írták volna ki.


(A Topgolf egy golf-szórakozóhely lánc az Egyesült Államokban. Nem hagyományos golfpályákat üzemeltetnek, hanem olyan “gyakorlótereket”, ahol a játékosok gyakorolhatják az ütéseket, ám emellett ehetnek, ihatnak, mulathatnak is.)


Sokan arra gyanakszanak, hogy a hirdetés csupán trollkodás, de az is lehet, hogy tényleg megpróbálnak lecsapni a floridai Jupiterben lakó híres sportolóra.


Persze te is jelentkezhetsz, mutatjuk, milyen feltételeknek kell megfelelned: 


Szenvedélyed a golf? Nagyra értékeled a minőségi lábbeliket és ruházatot, és kiváló kommunikációs készséged van? Új vezetőt keresünk globális golfcipő- és ruha üzletágunkhoz, aki méltón képviseli a Topgolf márkát a pályán és azon kívül. Csapatunk kulcsfontosságú tagjaként fontos szerepet játszol majd a golfélmény átfogó fejlesztésében, a rajongók és a profik számára egyaránt.


Szükséges tapasztalat:

-27 év iparági tapasztalat lábbeliben és ruházatban

-Kreatív problémamegoldás

-Kritikai gondolkodás

-5 éves korod előtt kezdted a sportot

-3 éves korodban már 48-at ütöttél kilenc lyukon

-Legalább 373 eseményen vettél részt

-Legalább 82 túraversenyt nyertél

-Legalább 9-szer nyerted meg a Vardon trófeát

-Legalább 14 versenyen vezettél végig

-Legalább 4 nagy versenyt nyertél meg egymás után

(…)

-Legalább 281 egymást követő hétig vezetted a világranglistát

-Szeretsz pirosban játszani és vasárnap dolgozni


Lakcímed: Jupiter Florida (preferált, de rugalmasak vagyunk)

Egyetem: Stanford

A munkával járó utazás mennyisége: a hétvégék 60-70 százaléka


Akármilyen szigorúak is a feltételek, egy nap az álláshirdetésre már több százan jelentkeztek. 


Ha ennyire színes álláshirdetésekkel nem is, de több száz ajánlattal biztosan találkozhatsz, ha a jobinfo.hu-n keresel állást! Gyorsan áttekinthetőek a főoldali kiemelt hirdetések, a szűrők segítségével pontosítható a találati lista, illetve a blogon további érdekes cikkeket olvashatsz.